Stage Red Star Belgrado Servië

Stage Red Star Belgrado

Afgelopen zomervakantie zijn wij met M-M basketball samen met 3 spelers (Larenzo van der Veen, Dimitrije Miljkovic en Casper Christmann ) op stage geweest bij Europese topclub Red Star Belgrado.

Stage Red Star Belgrado 1 Stage Red Star Belgrado 2

Het doel van deze stage was om deze spelers kennis te laten maken met Europees top basketball. Er werd 2x per dag getraind. In het begin van de stage werden de spelers goed voorbereid door enkele toptrainers bij FMP (de academie van Red Star) hier werd vooral veel gefocust op het in detail uitvoeren van fundamentels en richting het einde van de stage gingen de spelers mee trainen met hun leeftijd genoten van Red Star. We merkten dat de spelers in het begin wat spanning ervaarden maar per training ging het steeds beter en konden prima matchen met de spelers daar.

Stage Red Star Belgrado 3 Stage Red Star Belgrado 4

Buiten het harde trainen was er ook genoeg tijd om de stad Belgrado te ontdekken zo hebben we het mega basketbal stadion mogen zien waarin Partizan en Red Star hun Euro League wedstrijden spelen en hebben we een 3×3 toernooi bijgewoond waar ook 2 teams uit Nederland aan mee deden.

Stage Red Star Belgrado 6

Al met al een mooie leerzame week waarin wij als coaches ook weer veel hebben mogen leren. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Lijkt het jou leuk om volgend jaar mee te gaan? Hou onze socials dan goed in de gaten.

Stage Red Star Belgrado 5

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Nieuwste artikelen